Dr.Buk János
kardiológus és belgyógyász szakorvos
Jászberény, Gyöngyösi út 52.
Tel.: 06-57-412-526
Mobil: 06-20-9518-292


szívpanaszai vannak? Magas a vérnyomása? Kihagy a szívverése?   Nem akar Hosszasan várakozni?

kérdéseit diszkréten akarja megbeszélni?A Medicard Szakorvosi Rendelőben lehetőség van a szívbetegek, cukorbetegek szakszerű kivizsgálására és kezelésére. Időben történő vizsgálat és kezelés megkezdése esetén elkerülhető a kórházi felvétel. Rendszeres ellenőrzés mellett lehetőség van a lehető legjobb egészségi állapot megőrzésére, munkaképesség megtartására.

A civilizált országokban a szív és érrendszeri betegségek gyakorisága vezető helyen van. Ezért nagy hangsúlyt kell helyezni a megelőzésre, szűrővizsgálatokra.

Ezért fontos hogy ne csak akkor keresse fel orvosát, amikor különböző tünetek már megjelentek, hanem rendszeresen, különösen akkor, ha egy vagy több rizikótényező jelen van (dohányzás, súlytöbblet, magas koleszterinszint, magas vérnyomás stb). Az alapos vizsgálat, valamint a speciális műszerezettség mellett lehetőség van a betegségek időben történő felfedezésére és gyógyítására.


A cukorbetegség népbetegség, a betegek száma rohamosan növekszik. Ennek elsősorban táplálkozási és életmódbeli okai vannak. A betegeket számos érrendszeri szövődmény fenyegeti, ezért fontos az időben történő szakszerű kezelés megkezdése, életmódbeli zavarok kiküszöbölése.